Over Nationaal stilstaan bij corona

Het Nationaal Comité Stilstaan bij Corona organiseert de expositie. De oprichting van dit comité is een idee van het kabinet. Het comité denkt na over de manier waarop we stilstaan bij de coronacrisis. Welke effecten heeft die op de samenleving gehad? Wat kunnen we ervan leren? Het comité bestaat uit 12 leden met deskundigheid en kennis uit alle delen van de samenleving. De voorzitter is Arno Brok, commissaris van de Koning in de Provincie Fryslân. 

Praktische informatie

Datum

Van 22 november 2023 tot en met 1 januari 2024 is de expositie open voor iedereen. De toegang is gratis. 

Locatie 

Van woensdag 22 november tot en met maandag 1 januari is de expositie te zien in het provinciehuis van Gelderland in Arnhem. Hierna reist de expositie door naar Zuid-Holland en Friesland. Meer informatie over de volgende locatie(s) volgt zo snel mogelijk op deze pagina. 

Adres

Provinciehuis Gelderland 
Markt 11
6811 CG Arnhem

Openingstijden

De expositie is van 22 november tot en met 1 januari open als het provinciehuis open is. Dit is van maandag tot en met donderdag van 07:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 07:30 - 17:00 uur. De toegang is gratis. Een reservering of aanmelding is niet nodig.  

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Het provinciehuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Arnhem kunt u onder andere met de volgende bussen het provinciehuis bereiken:

  • stadsbus 3 (richting Het Duifje), uitstappen bij bushalte Airborneplein.
  • bus 43 (richting Apeldoorn busstation), uitstappen bij bushalte Eusebiuskerk.

Auto

Bekijk uw route op vanAnaarBeter. Als bezoeker kunt u zeer beperkt parkeren bij het provinciehuis. De parkeerplaats is bereikbaar via de ingang aan de oostzijde van het provinciale terrein (kruising van de Oranjewachtstraat en Prinsenhof). Op het parkeerterrein staat (ook) voor bezoekers een aantal snelladers voor elektrische auto's.

In de directe omgeving zijn de volgende parkeergarages:

  • De parkeergarages Rozet (Langstraat 10 Arnhem) en Broerenstraat (Broerenstraat 51 Arnhem) liggen op 3 minuten loopafstand van het provinciehuis.
  • Er is ook nog een parkeerplaats aan Trans (de ingang zit direct bij Trans 16 Arnhem).